مزایای خرید شیرآلات بهداشتی
امروزه افراد به خاطر شلوغی روزمره که در زندگی های روزانه خود دارند علاقه دارند تا وظایف روزانه را سریع وراحت انجام دهند. خرید های که در صورتی که از جای معتبر باشد می تواند در زمان و هزینه نقلیه مردم صرفه جویی کند. ازجمله مواردی که شاید هنوز سفارش آن برای مردم عجیب باشد خرید شیرآلات بهداشتی به شکل کاملاً آنلاین می باشد. خرید شیرآلات بهداشتی یکی از خریدهایی است صورت آنلاین هم می توانند انجام دهند .
اگر شما هم علاقه دارید به یکی ازخفن ترین فروشگاه هایخرید ابزار آلات صنعتی سر بزنید میتوانید به good4p مراجعه کنید.
کاربرد های شیرآلات:
علاوه بر قطع و وصل جریان آب و تنظیم جریان و ترکیب آب سرد و گرم با هم، کاربرد
دیگر شیرآلات بهداشتی، از لحاظ زیبایی و نمای داخلی میباشد که امروزه به اولویت
اول تبدیل شده است و نکته بعدی صرفهجویی در مصرف آب میباشد.
مشخصات فنی
شیرآلات به طور کلی:
به طور کلی شیرآلات از دو جنس آلیاژهای برنج یا سرب خشک ساخته میشوند و
تنها روکشهای آنهاست که تفاوتهای ظاهری در آنها ایجاد میکند. از میان این
دو جنس برنج بهتر از سرب خشک عمل میکند. زیرا سرب پس از مدتی دچار خوردگی شده و
علاوه بر آن از نظر بهداشتی نیز زیانهایی را در پی خواهد داشت، برای همین امر از
استفاده شیر اشپزخانه سرب اصلا توصیه نمی شود و صدمه زیادی به سلامتی انسان می زند.
به همین دلیل این نوع شیرآلات از نظر استاندارد مورد تایید نیستند و غیر بهداشتی
محسوب میشوند.
قوانین استاندارد درمورد همین امر که باید در یک شیر استاندارد
رعایت شود:
مطابق استاندارد ۶۶۷۹ و ۱۵۴۶ کلیه قسمتهای فلزی بکار رفته در ساخت شیرآلات بهداشتی (به استثنای دستگیره) از آلیاژ برنج باید باشند.
در هر صورت قطعات در تماس با آب نباید از آلیاژ برنجی با بیش از ۲/۵ درصد سرب باشند. انواع روکشهایی که برای شیرآلات کاربرد بیشتری دارند عبارتند از: برنج، برنز، مس و استیل که از میان آنها اگر استیل استنلس اصل باشد، از دیگر اجناس بهتر است. چرا که هم مقاومت بهتری در برابر پوسیدگی دارد و هم به خاطر ظاهرش کمتر لکههای آب را نشان میدهد و از لحاظ زیبایی هم مناسبتر است.
سایر موار هم مثل برنز یا مس تنها آبکاری برنز و مس هستند و بیشتر جنبه تنوع بخشی دارند و شاید به خاطر رنگ زرد یا قرمزی که دارند حس نوستالژیک به خریداران بدهد.
کلیه مواد مورد مصرف در ساخت شیرآلات بهداشتی که در تماس با آب هستند، باید از جنسی انتخاب شوند که در مقابل آب تا دمای ۹۰ درجه سانتیگراد و محیط استفاده مقاوم بوده و حین مصرف هیچگونه خوردگی نسبت به سایر قطعات مورد استفاده در شیر نداشته باشند. همچنین نباید سمی بوده و هیچگونه تغییر در کیفیت ظاهر و رنگ، بو و طعم آب آشامیدنی مصرفی ایجاد کنند.
در ضمن نباید منجر به رشد باکتریها و به خطر انداختن سلامت انسان شوند.
سطوح خارجی آب کروم داده شده و پوشش نیکل کروم باید مطابق الزامات استانداردهای بندهای ۲-۲ و ۶-۲ استاندارد شماره ۶۶۷۹ باشند. بعد از جنس فلز مورد استفاده در شیرآلات، آبکاری دارای اهمیت فراوان است که میتواند در مقاومت شیر تاثیر بسزایی داشته باشد و هرچه کیفیت آبکاری بهتر باشد شیرآلات دیرتر فرسوده میشوند.
مثلاً اگر شیرآلاتی دارای آبکاری ۲۵ میکرونی باشد و روکش آن هم استیل واقعی باشد، از نظر کیفی عمری بسیار طولانی خواهد داشت. حداقل ضخامت آبکاری برای نیکل ۱۰ میکرون و کروم ۰/۳ میکرون است. در مورد شیرهای مخلوط آب گرم در سمت چپ و آب سرد در سمت راست قرار دارد.
انواع شیرآلات شامل شیرآلات ساده، کلاسیک، اهرمی، پدالی، چشمی (اتوماتیک) میباشد که در ادامه درباره هر کدام از این شیر ها توضیح داده می شود، با ما همراه باشید
جهت آشنایی می توانید به اینجا وارد شوید